Posedujemo višegodišnje iskustvo

Udruženje za unapređivanje stanovanja “MAHALA 1“ Niš ima kompetencije, kvalifikacije i u mogućnosti je da obavlja sledeće aktivnosti i poslove:
čišćenje, sređivanje i uređenje terena, lokaliteta i objekata, izgradnja i renoviranje objekata, zidarsko-fasaderski i završni radovi, radovi iskopa i nasipanja terena, tesarski, staklorezački, molerski i keramičarski radovi, a kooperativa može biti angažovana i na izvođenju armiračkih radova i zavarivanju. Naravno da postoji mogućnost angažovanja kooperative na svim vrstama ostalih fizičkih poslova, javnim radovima i društveno korisnim aktivnostima zajednice.


Misija

Udruženje za unapređivanje stanovanja “MAHALA 1“ je snažan, prepoznatljiv i kompetentan partner koji doprinosi socijalnom i ekonomskom razvoju, sa posebnim naglaskom na ostvarivanja prava Roma na adekvatno stanovanje i poštovanja standarda ljudskih prava u stanovanju, smanjenju nezaposlenosti i siromaštva Romske populacije kao faktorom ekonomskog rasta i poboljšanja položaja Roma u Republici Srbiji.

Vizija

Udruženje za unapređivanje stanovanja “MAHALA 1“ će postati vodeća specijalizovana organizacija Roma u Jugoistočnoj Srbiji, i imaće vodeću ulogu u organizovanju Roma u različitim oblastima, a prvenstveno u pružanju podrške i promociji adekvatnog stanovanja i poštovanja standarda ljudskih prava Roma. Udruženje će se baviti i aktivnim zagovaranjem problema stanovanja u cilju poboljšanja opšte poslovne klime i podsticanja umrežavanja na lokalnom nivou.


Naš tim

Ferhad Saiti

Direktor socijalnog preduzeća

Po zanimanju Saobraćajni tehničar

Rođen 1966 u Nišu. Sa stanom u Nišu Ul. Blačka 22

Tel 063/433171 , 061/ 1949870

Email: ferhad.saiti@yahoo.com

Goran Usainović

Menadzer socijalnog preduzeća

Po zanimanju Bravar

Rođen 1975 u Doljevcu , sa stanom u Doljevcu Ul. Nikole Tesle 7

Tel :062/8259033, 061/2385850

Email: usa2yu@gmail.com


Bajram Saiti

Poslovodja socijalnog predzueća

Po zanimanju Prehrambeni tehničar

Rodjen 1994 u Nišu. sa stanom u Nišu Ul. Blačka 22

061/1401988